Aranjamente florale

Am iubit întotdeauna florile. Sa le primesc, sa le admir, sa le ofer. Intuitiv am căutat mereu sa asociez floarea cu o stare de spirit, cu o persoana , cu un moment anume…

Pasiunea mea pentru ele nu a fost o consecință a unui talent cultivat ci o brusca si pasionala declarație de dragoste, o tentativa de evadare din cotidianul unei cariere mult prea realiste.

Aici, printre florile mele pot sa fiu eu, in fiecare zi altfel… Pot fi conservatoare si serioasa in nuante de învoire si vernil, pot fi copilaroasa si delicata in tonuri de roz, pot fi pasionala si calda in combinatii tomnatice de burgundy si portocaliu….

Aici, florile mele vorbesc despre voi, vorbesc despre mireasa blonda si delicata si buchetul ei cu anemone in Martie si despre bebelusa a carei lumanare de botez a împrumutat gingasia minirozelor intr-o frumoasa zi de Iunie…
Fiecare aranjament conceput aici are in spate povesti- povestea voastră, povestea mea , povestea florilor alese. Fiecare eveniment ramane o amintire frumoasa in nume de flori si culori delicate.

Aici, prin Marguerite Decor , îmi regăsesc si cultiv pasiunea pentru frumos, setea de eleganta si respectul pentru clienții mei!

Catalina