Intrebari frecvente

1.De ce am nevoie de programare pentru a proba rochia de mireasa?
Numai daca iti faci programare, vei putea beneficia de atentie totala, consultanta si sfaturi din partea profesionistilor nostri in vanzari. Programarile se fac telefonic , la numarul 0724353498. Programul salonului este in functie de solicitarile dumneavoastra, incepand cu ora 9 si terminand cu ora 20, de luni pana sambata.

2.Cat dureaza o programare pentru a proba o rochie de mireasa?
In Salon Marguerite, o proba pentru rochia de mireasa dureaza o ora.

3.Ce ar trebui sa am cu mine la proba si cine ar trebui sa ma insoteasca?
Daca ai poze cu modelul de rochii pe care ai vrea sa-l probezi, le poti aduce la proba. Iti recomandam sa iti aduci o pereche de pantofi in culoarea si inaltimea celor pe care vei dori sa-i porti in ziua evenimentului sau poti opta pentru podiumul instalat in salon. In privinta insotitorilor, ar trebui sa vina cu tine cei a caror parere o pretuiesti cel mai mult, care te cunosc foare bine si iti stiu gusturile si stilul. Daca vei avea mai mult de 2 insotitori, e posibil ca atentia sa nu mai fie exclusiv asupra ta.

4.Ce marimi sunt disponibile pentru proba?
Marimile disponibile pentru proba sunt intre 34-46, iapentru comanda rochiile pot fi facute in marimi de la 34 la 56.

5.Ce se intampla daca rochia nu corespunde masurii mele?
Dupa ce ai achizitionat rochia preferata, din modelele existente in stoc sau din modelele din cataloage ,Salon Marguerite si consultantii sai iti stau pentru a face ajustarile necesare pentru ca rochia sa iti vina perfect! Ajustarile vor fi realizate intr-o perioada rezonabila de timp, stabilita de comun acord, iar aceasta procedura se va realiza gratuit.

6.In cat timp voi primi rochia de mireasa comandata?
Pentru rochiile de mireasa Demetrios, perioada de la plasarea comenzii la livrare este de 4 luni si jumatate, iar pentru rochiile de mireasa La Sposa, perioda de la plasarea comenzi la livrare este de pana la 3 luni si jumatate.

7.Cand ar trebui sa comand voalul sau accesoriile pentru par?
Cel mai bine ar fi ca dupa ce alegi rochia, sa probezi si diverse accesorii pentru par si voaluri – asa vei vedea tinuta ca pe un intreg.

8.Pot face poze in timpul probelor?
In magazine si la cabinele de proba nu este permis accesul cu aparate foto. De asemenea, nu este permis pozatul cu telefonul.Ocazional, in anumite zile pe care le vom anunta in prealabil, un fotograf profesionist va sta la dispozitia dumneavoastra pentru a realiza cateva cadre cu dumneavoastra in rochia preferata. Fotografiile va vor fi trimise in maximum 3 zile pe e-mail.

9.Cat costa o rochie de mireasa La Sposa si Demetrios ?
Rochiile de mireasa au preturi cuprinse intre 900-3000 euro. Pe perioada intregului an vor avea loc promotii cu durata limitata in care discounturile aplicate atat pentru modelele de pe stoc cat si pentru comenzi vor fi cuprinse intre 10-50%.”

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*