Programare Salon

Iti multumim ca ai decis sa ne vizitezi si te asiguram ca vom face tot posibilul ca timpul pe care il vom petrece impreuna sa se transforme intr-o amintire frumoasa, o amintire care sa-si gaseasca locul in galeria amintirilor tale pretioase!

Ne dorim sa iti acordam toata atentia pe care o meriți astfel iti vom sta la dispozitie pe parcursul unei ore in care salonul va fi la dispozitia ta, la fel si consultantii nostri. Suntem convinsi ca doar asa vei avea parte de intimitatea de care ai nevoie. Alaturi de tine ii asteptam cu drag pe cei pe care ii alegi sa te insoteasca, prieteni dragi sau membrii ai familiei a caror parere conteaza pentru tine si pentru noi.

Pentru ca totul sa se desfasoare intr-un mod placut si eficient, te rugam sa ne contactezi in vederea unei programari Standard cu cateva zile inainte de ziua dorita.Impreuna vom stabili ora la care te vom astepta. Tot pentru ca tu sa te simti in largul tau iti recomandam sa alegi doar 2-3 persoane care sa te insoteasca, sa te imbraci si incalti lejer si sa incerci sa nu folosesti prea multe produse cosmetice sau parfumuri prea grele. Lenjeria de corp o poti alege in nuante pale, evita bijuteriile care se pot agata in materialele delicate ale rochiilor si incearca sa ai la tine un sistem de prindere al parului.

Incepand cu 2010, de cand suntem aici pentru voi, ne-ati învățat si ne-ati ajutat sa ne îmbunătățim calitatea serviciilor. Pentru ca multe dintre voi ati solicitat asta, începând din acest an pe lângă programările Standard vom sta la dispoziția voastră cu un nou tip de serviciu, programarea VIP. Ce aduce in plus fata de o programare Standard? Durata sesiunii de proba va fi de 2 ore, tu si insotitoarele tale veți primi tricouri inscriptionate special , veți servi șampanie, piscoturi, praline, si veți avea la dispozitie un fotograf profesionist care va surprinde momentele frumoase petrecute alături de noi, zâmbetele si lacrimile de bucurie care de multe ori insotesc acest moment special. Programarea VIP trebuie solicitată cu minim o saptamana inainte si se va achita o taxa de 200 de lei, suma urmând sa va fie scăzută din prețul rochiei achizitionate !

Te mai rugam ceva: vino cu zambetul pe buze si vei pleca la fel, vino pregatita sa fii rasfatata, incurajata si indrumata! Avem incredere ca ai facut alegerea corecta si ne dorim sa fii Mireasa Marguerite!

Formular programare

Nume si Prenume:

E-mail:

Telefon:

Programare:

Data nuntii (ziua/luna/an):

Buget maxim alocat pentru rochie (EUR):

Mesaj:

De unde ati aflat de noi:

 Google Facebook Recomandare Prieteni Publicitate stradala Alta sursa

Anti-spam:
captcha