Trucuri de machiaj pentru a obține un aspect natural și luminos în fotografii în călătorii în natură

Estimated read time 7 min read

Un machiaj natural este un aspect pe care multe femei îl caută. Este o modalitate de a evidenția frumusețea naturală a feței și de a obține un aspect proaspăt și luminos. În acest articol, vom explora câteva sfaturi și trucuri pentru a obține un machiaj natural impecabil. Vom discuta despre utilizarea unei baze hidratante pentru o ten proaspăt, alegerea nuanțelor naturale pentru un aspect subtil, evitarea excesului de contur și iluminator, aplicarea corectă a blush-ului, îngrijirea sprâncenelor, utilizarea rimelului pentru gene naturale, alegerea unui ruj nude, utilizarea spray-ului de fixare pentru menținerea machiajului în loc, utilizarea iluminării naturale pentru fotografii reușite și îndepărtarea machiajului înainte de culcare pentru o piele sănătoasă.

Utilizați o bază hidratantă pentru un ten proaspăt

Un prim pas important în obținerea unui machiaj natural este utilizarea unei baze hidratante. Aceasta va ajuta la hidratarea tenului și la crearea unei baze uniforme pentru restul machiajului. O bază hidratantă va ajuta la menținerea pielii hidratate pe tot parcursul zilei și va oferi un aspect proaspăt și luminos.

Există multe opțiuni disponibile pe piață pentru baze hidratante. Unele dintre cele mai populare sunt cele care conțin acid hialuronic, glicerina sau uleiuri naturale. Aceste ingrediente vor ajuta la hidratarea pielii și la menținerea unui aspect proaspăt. Câteva recomandări de baze hidratante sunt: Laura Mercier Foundation Primer – Hydrating, Smashbox Photo Finish Foundation Primer – Hydrating și NARS Radiance Primer SPF 35.

Alegeți nuanțe naturale pentru un aspect subtil

Atunci când vă doriți un machiaj natural, este important să alegeți nuanțe naturale pentru produsele de machiaj pe care le utilizaț Aceste nuanțe vor completa frumusețea naturală a feței și vor crea un aspect subtil și elegant.

Pentru ochi, puteți opta pentru nuanțe neutre, cum ar fi bej, maro sau roz pal. Aceste nuanțe vor evidenția frumusețea ochilor fără a fi prea evidente. Pentru buze, puteți alege rujuri nude sau rozuri deschise. Aceste nuanțe vor completa aspectul natural al feței și vor adăuga o notă subtilă de culoare.

Evitați excesul de contur și iluminator

Deși conturul și iluminatorul pot fi instrumente puternice în machiaj, este important să le utilizați cu măsură pentru a obține un aspect natural. Utilizarea excesivă a acestor produse poate duce la un aspect exagerat și artificial.

Atunci când utilizați conturul, asigurați-vă că îl aplicați în zonele potrivite ale feței și că îl amestecați bine pentru a obține un aspect natural. De asemenea, utilizați o nuanță care se potrivește cu culoarea naturală a pielii pentru a evita un aspect prea marcat.

Pentru iluminator, aplicați-l în zonele în care lumina naturală ar lovi fața, cum ar fi vârful pomeților, arcul sprâncenelor și vârful nasului. Evitați aplicarea excesivă și asigurați-vă că îl amestecați bine pentru a obține un aspect subtil și luminos.

Aplicați blush pe zonele naturale ale feței

Blush-ul este un produs esențial pentru un machiaj natural, deoarece adaugă o notă de culoare sănătoasă obrajilor. Pentru a obține un aspect natural, aplicați blush-ul pe zonele naturale ale feței.

Pentru a găsi aceste zone, zâmbiți și aplicați blush-ul pe partea rotunjită a obrajilor. Asigurați-vă că îl amestecați bine pentru a obține un aspect subtil și natural. Pentru nuanțe naturale de blush, puteți opta pentru rozuri deschise sau piersici.

Dați formă sprâncenelor pentru un aspect elegant

Sprâncenele bine îngrijite sunt esențiale pentru un machiaj natural și elegant. Ele pot contura și evidenția frumusețea ochilor și a feței în general.

Pentru a da formă sprâncenelor, utilizați o pensetă pentru a îndepărta firele nedorite și apoi utilizați un creion sau o pudră pentru a umple și defini sprâncenele. Asigurați-vă că alegeți o nuanță care se potrivește cu culoarea naturală a sprâncenelor și că aplicați produsul în mișcări ușoare și precise.

Utilizați rimel pentru gene naturale

Rimelul este un alt produs esențial pentru un machiaj natural. Pentru a obține gene naturale, utilizați un rimel care oferă volum și definire, dar fără a crea aspectul de gene false.

Pentru a aplica rimelul, începeți de la rădăcinile genelor și trageți ușor peria spre vârfuri. Asigurați-vă că acoperiți toate genele pentru un aspect uniform. Pentru un aspect mai natural, puteți utiliza o perie cu peri mai subțiri sau puteți îndepărta excesul de produs de pe perie înainte de aplicare.

Alegeți un ruj nude pentru un aspect natural

Un ruj nude este perfect pentru un machiaj natural, deoarece completează frumusețea naturală a feței fără a fi prea evidențiat. Alegeți o nuanță care se potrivește cu culoarea naturală a buzelor și care adaugă o notă subtilă de culoare.

Există multe opțiuni disponibile pe piață pentru rujuri nude. Puteți opta pentru nuanțe de bej, roz deschis sau piersică. Asigurați-vă că alegeți o formulă care este hidratantă și confortabilă pe buze.

Utilizați spray de fixare pentru menținerea machiajului în loc

Un spray de fixare este un produs esențial pentru a menține machiajul în loc pe tot parcursul zilei. Acesta va ajuta la prevenirea transferului și la menținerea unui aspect proaspăt și impecabil.

Pentru a utiliza spray-ul de fixare, pulverizați-l pe fața curată și machiată la o distanță de aproximativ 20-30 cm. Asigurați-vă că acoperiți întreaga față și lăsați produsul să se usuce complet înainte de a atinge fața.

Utilizați iluminarea naturală pentru fotografii reușite

Iluminarea este un aspect foarte important în fotografia machiajului. Pentru a obține fotografii reușite, utilizați iluminarea naturală cât mai mult posibil.

Când vă machiați, asigurați-vă că sunteți într-o zonă bine luminată, cum ar fi lângă o fereastră sau în aer liber. Evitați utilizarea blitz-ului, deoarece acesta poate crea umbre și poate schimba culorile machiajului.

Îndepărtați machiajul înainte de culcare pentru o piele sănătoasă

Îndepărtarea machiajului înainte de culcare este un pas esențial pentru menținerea unei pielii sănătoase. Machiajul poate obstrucționa porii și poate duce la apariția coșurilor și a altor probleme ale pielii.

Pentru a îndepărta machiajul eficient, utilizați un demachiant adecvat pentru tipul dvs. de ten și aplicați-l pe un tampon de bumbac sau pe o dischetă demachiantă. Ștergeți ușor fața și asigurați-vă că îndepărtați complet toate urmele de machiaj. Apoi, spălați-vă fața cu un gel de curățare și aplicați o cremă hidratantă.

Concluzie

Obținerea unui machiaj natural nu trebuie să fie complicată. Cu câteva sfaturi și trucuri simple, puteți obține un aspect proaspăt și luminos care evidențiază frumusețea naturală a feței. Utilizați o bază hidratantă, alegeți nuanțe naturale, evitați excesul de contur și iluminator, aplicați blush-ul corect, dați formă sprâncenelor, utilizați rimel pentru gene naturale, alegeți un ruj nude, utilizați spray de fixare, utilizați iluminarea naturală pentru fotografii reușite și îndepărtați machiajul înainte de culcare pentru o piele sănătoasă. Încercați aceste sfaturi și împărtășiți rezultatele cu noi!